Anunturi Online Tocmeli.Ro

Daca doresti sa vinzi sau sa cumperi produse noi sau la mana a doua, va recomandam Tocmeli.ro, un site unde poti adauga foarte usor anunturi ,inregistrandu-va direct cu contul de facebook, practic si rapid.

Tocmeli.Ro pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a cumpara, vinde sau licita fara comisioane de la articole vestimentare pana la articole de pescuit.
Un alt avantaj oferit de tocmeli, este realizarea de magazine online gratuite care folosesc aceiasi platforma, unde puteti vinde un numar mult mai mare de produse, astfel deschizand o afacere online.
Tocmeli.Ro este deasemenea si unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi din romania avand ca atuu eficienta, simplitatea si rapiditatea de a adauga anunturi folosind un cont de facebook.

De curand a fost deschisa o noua categorie  de incaltaminte unde puteti vine adidasi fara o concurenta prea mare daca luati startul inaintea celorlalti.
Nu uitati! Daca doriti sa gasitti un client cat mai rapid, trebuie sa oferiti cat mai multe detalii si poze dar ideal este un review complet al produsului.
Tranzactia se realizeaza prin plata ramburs iar transportul prin Posta Romana sau alte companii de curierat rapid.
Cu ajutorul blogurlui, tocmeli va poate promova produsele, astfel veti gasi mult mai rapid clienti. O categorie impresionanta pe care o recmandam cu drag, este cea de produse Handmade unde veti gasi de la lantisoare si accesorii realizate manual pana la genti. Va uram mult succes in a gasi produsul dorit la cel mai bun pret sau vanzarea cat mai rapida a produselor dumneavoastra.